Levering

Hvilke leveringsmetoder er tilgængelige?

Vi tilbyder en række forskellige fragtløsninger afhængigt af din leveringsadresse. Vi anbefaler at tilføje et produkt til din indkøbskurv, gå til kassen og indtaste din adresse for at se hvilke muligheder der er tilgængelige for dig. Bare rolig, du vil ikke blive opkrævet betaling, før du bekræfter din ordre.

Leverer I internationalt?

Vi leverer overalt i verden.

Estimerede leveringstider:
Danmark 3–5 hverdage
EU 5–10 hverdage
Resten af verden 10–20 dage

Bemærk venligst at leveringstid kan variere.

Hvor lang tid tager det at levere min ordre?

Du vil se, hvor lang tid det vil tage for din ordre at blive leveret lige før du bekræfter din ordre. Leveringstider vil variere afhængigt af produkter og din lokation.

Told

På ordrer uden for EU kan der blive påført lokale skatter og told, som SON Factory ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder er accepteret?

Du kan betale med VISA, VISA Debet/Electron, Euro/Mastercard, Maestro og American Express.

Er det sikkert at købe online?

De oplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt i krypteret form (SSL) som det kun er dig og vores godkendte betalingsudbyder der kan læse. Ingen personlige oplysninger der registreres hos SON Factory, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand.

Retur og reklamation

Hvordan kan jeg returnere en ordre?

Vi yder 15 dages returret gældende fra den dag du modtager dine varer. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du sende varen retur, så vi har den senest 15 dage efter din modtagelse af varen.

Læs vores returpolitik

Updating…
  • Ingen varer i kurven.