Folie & Digtial tryk

Vi tilbyder folietryk af tekst eller grafik på stort set alle slags tekstilmaterialer. Læs mere om vores trykmetoder på denne side eller kom forbi vores butik og se vareprøver af vores holdbare trykkvalitet.

SON Factory er specialiseret i folietryk. Vores erfaring er at folietryk overlever trøjen. Trykket falmer ikke, da det er lavet af holdbar indfarvet gummi. Folietryk bruges ofte til sports- og arbejdstøj pga. det slidstærke materiale, men kan også stærkt anbefales til t-shirt og hoodies. Folietryk laves som regel i én enkelt farve, dog er det muligt at lave i flere farver – hvis farverne/motiverne er adskilt fra hinanden.

Vask: max. 60 grader.
Tørretumbling: Ja, ved lav temp. (vrangen ud)
Trykkes på: Bomuld, Polyester, Softshell

Krav til digital materiale

Vektorgrafik giver det skarpeste tryk og kan skaleres uden at kvaliteten forringes (Laves bl.a. i programmer som Adobe Illustrator og Corel Draw.). Hvis du har en font/skrifttype inkluderet i filen, er det den sikreste måde at opnå det ønskede resultat ved at konvertere alle fonte til grafik, dvs. at de skal laves om til outlines (Adobe Illustrator → Type → Create Outline)

Typiske vektorformater: PDF, EPS, AI (Adobe Illustrator)

Skal du have flerfarvet folietryk uden ekstra omkostninger, så er dette løsningen. Plotteren printer dit design på et hvidt stykke folie som så varmeoverføres til tekstil. Denne trykform er især egnet til mørkt tøj, da den hvide folie udgør den hvide bund.

Vask: max. 40 grader.
Tørretumbling: Nej
Trykkes på: Bomuld, Polyester, Softshell

Krav til digital materiale

Vektorgrafik med CutContour

Typiske vektorformater: PDF, EPS, AI (Adobe Illustrator)

DTG er en digital måde at lave tekstiltryk på, hvilket giver en mulighed for mange detaljer og farver. Da det er en digital trykmetode betaler du ikke pr. farve – hvilket gør det perfekt til flerfarvet tryk, ex. fotografi. Trykket mærkes utroligt lækkert, og er holdbart. Ulempen ved DTG er det ikke er 100% dækkende, da farven trænger sig meget ind i tøjet. Hvis man f.eks. vil have en 100% hvid, skal man ikke benytte DTG.

Vask: max. 40 grader.
Tørretumbling: Nej
Trykkes på: 100% bomuld, og blandingsvarer, dog min. 50% bomuld.

Krav til digital materiale:

Lav billedet i samme størrelse som det skal trykkes. Arkivér det i 300DPI. Skal man f.eks. have trykket på en sort t-shirt og har et billede med hvid baggrund, skal dette være fritlagt, medmindre man ønsker at bevare den hvide baggrund.

Typiske formater: JPG, TIFF, GIF, PSD (Photoshop)

Super service til gode stabile priser på kvalitets tøj.. Klart en butik der værd at kontakte hvis man har specielle ønsker.

Thomas Luffe

Top service og vilde print på kvalitets t-shirts. En sjælden kombo!

Carl Wrangler
Updating…
  • Ingen varer i kurven.